Skip Navigation

Nutrisi makanan kesihatan dan menguruskan badan.

Untuk lihat gambar dengan lebih jelas klik gambar di sebelah.


RAHSIA PENGURUSAN BERAT BADAN YANG MENYIHATKAN.

Selesaikan masalah berat badan anda
secara selamat & semulajadi.
Tidak perlu senaman, mudah diikuti,
keberkesanan

Penampilan baru yang lebih muda & sedap mata memandang
Daya tahan terhadap penyakit terbina secara semulajadi
Tidak perlu berlapar Masih boleh makan makanan kegemaran
Badan sentiasa segar dan bertenaga sepanjang hari
Tiada sebarang kesan sampinganSIAPAKAH KAMI
Syarikat Nutrisi dan pengurusan berat badan premier

GLOBAL Memperbaiki kehidupan di 70 buah negara, di enam benua, melalui rangkaian lebih 1.9 j uta pengedar.

PELUANG Menawarkan sesiapa sahaja, di mana sahaja, peluang bisnes yang terbukti memperkasakan mereka mencapai, matlamat dan cita2 mereka.

SENTUHAN PERIBADI Memfokus kepada keperluan pelanggan yang unik dan menyediakan perhatian peribadi untuk mencapai matlamat mereka.

INOVATIF Membangunkan produk pengurusan berat badan nutrisi bersasar, tenaga & kesihatan dan penjagaan peribadi 1 nutrisi luaran yang terbaik, disokong oleh doktro dan saintis tersohor di dunia.

CAPAI BENTUK BADAN TERBAIK ANDA.
Program kami yang di perkayakan dengan protein membantu mengawal rasa lapar sambil memberi anda tenaga.

Menguruskan berat badan anda tidak perlu menjadi satu cabaran. Program pengurusan berat badan ini diberi sentuhan peribadi yang di sesuaikan dengan jenis badan ini unik dan memuaskan rasa lapar anda dengan memujaraban protein. Kajian menunujukkan yang mengurangkan walau sedikit pun berat badan boleh memperbaiki kesihatan anda dan dengan hanya mengurangkan 5 kg boleh memberi perbezaan kepda betapa hebatnya perasaan anda dnegan diri anda sendiri. oleh itu kawallah berat badan anda, rasa lebih sihat dan mulakannya hari ini.

Maksimumkan kesihatan anda dengan nurisi selular.
Melalui nutrisi selular, nutrien yang menyihatkan membantu memberi khasiat kepada sel anda dengan gabungan ekslusif nutrien berasaskan tumbuhan
kami yang menyediakan vitamin. antioksidan dan mineral untuk menyokong fungsi sel. Dengan cara ini, produk kami menghantar nutrien yang menyihatkan. sel-sel adalah unit asas dalam badan manusia.

menyediakan tenaga untuk segala tugas yang anda lakukan_ daripada berfikir kepada membesar. contohnya produk kami di rumuskan untuk menyokong vilus yang sihat.

struktur halus bagikan jejari sepanjang dinding us us yang bertindak seabgai penawal membantu badan anda meresap lebih banyak nutrien, vitamin dan mineral, sambil memelihara anda daripada toksin. lebih sihat vilus anda, lebih efisien sel anda boleh menyerap khasiat dan diri anda menjadi lebih sihat.

Herbalife mamaksimumkan nutrisi melalui fomula sanintifik unik. Gabungan ramuan berkualiti tinggi dan kaedahyang di gunakan mengekalkan khasiat nutriennya. Inilah caranya kami memberi sentuhan peribadi kepada program yang mematuhi kehendak setiap individu inilah kelebihan herbalife.
Program Pengurusan Berat Badan Terbaik di Dunia
Herbalife telah membina pasukan pengurusan peringkat atasan yang matlamat utamanya adalah untuk memastikan syarikat menjadi jenama nombor satu pengurusan berat badan dan nutrisi di dunia. Kumpulan penting ini membawa bersamanya pengalaman antarabangsa dan kekayaan kepakaran ke Herbalife. Mereka pernah memegang kedudukan eksekutif dalam beberapa syarikat global yang ulung di dunia.

Kredibiliti Saintifik
Herbalife telah mengumpulkan sebuah pasukan yang terdiri daripada saintis, ahli perubatan dan pakar nutrisi terkenal yang membawa era baru dalam syarikat. Membawanya ke satu tahap yang tiada tandingannya dalam industri dan memperoleh rasa hormat alam komuniti saintifik sedunia.

Kumpulan lelaki dan perempuan yang hebat ini - yang kebanyakannya bersekutu dengan universiti yang cemerlang, berada di belakang produk dan program inovatif Herbalife yang merevolusikan industri pengurusan berat badan dan nutrisi. Produk dan program seperti Niteworks yang dirumuskan oleh Pemenang Hadiah Nobel Dr, Louis Ignarro dan Shapeworks, program pengurusan berat badan peribadi yang dibangunkan menggunakan kajian yang dijalankan oleh Dr. David Heber, salah seorang pakar terkemuka dalam bidang-bidang pengurusan berat badan dan nutrisi, adalah hanya beberapa contoh bagaimana syarikat menerajui bidang pemajuan sains nutrisi.

Herbalife Hari Ini dan Esok
Daripada produk-produk pengurusan berat badan dan nutrisi yang maju dari segi saintifik sehinggalah pendekatan peribadi yang pengedar Herbalife tawarkan kepada para pelanggan mereka, Herbalife sentiasa komited untuk memperbaiki kehidupan dan memberikan inspirasi kepada masa depan melalui formula-formula perintis dan peluang-peluang bisnes berkembang maju. Dengan lebih daripada dua dekad kejayaan dan berjuta-juta pelanggan yang berpuas hati yang berada di belakangnya, Herbalife mencipta dunia yang lebih sihat - satu orang pada satu masa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Wan Noramirah, Jitra, Kedah
Pelajar IPTA
Adik pengasas langsingsihatbernutrisi.com

Turun 13 kg dalam 6 bulan dan terkini telah mencecah 18 kg. Sebelum ini sering sakit tulang belakang, kini tiada lagi. Kulit sensitif dan migrin kronik tiada lagi. Kulit bertambah cantik dan stamina bertambah tidak cepat letih lagi


Photobucket
Wan Anuar, Melawati.
Usahawan
Sebelum ini berat Anuar 112kg. Sering sakit lutut dan keletihan akibat berlebihan berat badan. Selepas mengambil nutrisi ini, berat Anuar turun 33 kg dalam 10 bulan. Badan semakin bertenaga, ceria dan aktif. Tidak lagi mengantuk di siang hari, tidak lagi sakit lutut. Sekarang umur 29 tahun, tetapi rasa macam 19 tahun!


Photobucket
Dr. Idros. Kuala Lumpur.
Usahawan
Resdung Kronik lebih 20 tahun, 3 kali di bedah. Makan antibotik lebih 20 tahun. Mengalami kolinitis dan terpaksa di bedah. Selepas mengamalkan nutrisi sarapan pagi ini, rasa lebih bertenaga, tidak tidur siang lagi. Lebih sihat dan dah 3 tahun tidak jumpa doktor untuk ambil ubat lagi.


Photobucket
Rafiah Yusof, Terengganu
Mendapat kembali berat ideal selepas 3 bulan melahirkan anak
Mengamalkan Sarapan Nutrisi semasa mengusukan anak sepenuhnya,

Dahulu masalah sembelit kini tiada lagi.
Kulit berjerawat di muka dan belakang badan, kini tiada lagi


Photobucket
Melati, Rawang, Selangor
Guru.
Diabetis type 1, turun bacaan insulin dari 12 kepada 10 dalam masa 3 hari. Selepas 2 bulan, gula darah kekal tahap 6. Sudah 10 tahun tidak boleh duduk bersila, sekarang sudah boleh bersila dengan selesa.

Photobucket
Rosliza, Rawang, Selangor
Guru
Turun 10 kg dalam 4 minggu Hilang sakit lutut dan boleh solat dengan selesa Rasa lebih bertenaga


Photobucket Alya Sofea Mohd Hilman, 4 tahun
Mengalami kulit sensitif - Jika digigit nyamuk, kesannya akan jadi kudis dan merebak - Selepas amalkan nutrisi ini, kulit lebih tahan, tiada masalah kudis lagi - Sistem imun badan lebih kuat, tidak kerap demam dan selsema lagi


Photobucket
Wan Norazah, Pengasas
Dahulu athsma, migrin, resdung yang kronik dan masalah alahan. Sekarang kesemua masalah itu sangat beransur baik. Saya merasa lebih selesa sekarang!
Saya juga turun 12kg dalam masa 4 bulan. Syukur, alhamdulillah


Photobucket


Herbalife adalah produk nutrisi sekiranya kita memberikan badan cukup nutrisi setiap hari, badan mampu untuk pulih dan sihat dengan sendirinya dan proses penurunan berat badan berlaku secara semulajadi


Bagaimana saya boleh kurangkan berat badan dengan Herbalife Shake dan Tea Mix?
Tujuan utama produk Herbalife:

Mengurangkan pengambilan kalori melalui pengantian makanan, supaya kalori yang
dimakan kurang dari apa yang tubuh mampu bakar tetapi dalam masa yang sama
membekalkan tubuh dengan segala zat makanan yang badan perlukan
supaya tubuh berfungsi dengan baik.
Jika situasi ini berlaku setiap hari, tidak kira umur, jantina atau berat sekarang, anda akan
berjaya mengurangkan berat badan dengan efekfif dan selamat!


Penting!!!

Anda perlulah minum air dengan mencukupi bagi memastikan proses penurunan berat badan anda berjalan dengan efektif
Air adalah agen pengankut dan pembersih. Jika air tidak cukup, kalori yang di bakar dan bahan toksin yang harus dikeluarkan dari tubuh tidak dapat di singkirkan
Kepeluan air untuk seseorang adalah berbeza-beza. Setiap 25 kg berat badan anda perlu minum 1 liter air. Jadi jika berat badan anda 75 kg, anda perlu minum 3 liter air.
Walaubagaimanapun, anda disarankan minum lebih dari yang sepatutnya agar penurunan berat badan lebih cepat. Minum iar sepanjang hari cara sedikit-sedikit. Cara ini lebih mudah dan efektif.
Anda akan menerima cara minum air yang efektif dan cara pengurusan berat badan peribadi pengasas yang telah terbukti berkesan apabila anda memesan produk pelangsingan berat badan.


Mengapa ramai yang gagal untuk menguruskan berat badan?
Badan kita memerlukan kesemua keperluan nutrien untuk mendapatkan kesihatan yang baik. untuk itu, kita memerlukan makanan karbohidrat, protin, lemak, serat, vitamin-vitamin utama dan herba dalam kuantiti yang seimbang.

Inilah yang kadang kala kita gagal untuk mendapatkannya dan jika berjaya, kalori pengambilan makanan kita akan meningkat lebih daripada 4000kcal sehari! Jadi jika tak cukup nutrien, kata akan letih lesu, cepat lapar dan makan berulangkali. kalau dapatkan cukup nutrien daripada makanan biasa, kita akan makan dengan banyak dan hasil dari kedua-dua solusi ini, badan akan bertambah gemuk!!

Ramai yang cuba berdiet tapi gagal. Ada yang mengawal kuantiti pengambilan makanan, ambil pil pengurusan berat secara kimia, makan makan rendah kalori sahaja seperti sayur dan buah semata-mata, bersukan dan sebagainya tetapi masih gagal

Cara yang paling baik adalah dengan makan makanan berkualiti dengan jumlah yang sepatutunya ditambah dengan senaman yang konsisten. Tetapi malangnya tidak semua yang berdiet mampu lakukannya.

Sekiranya anda :
mengambil makanan dalam kuantiti yang sedikit : anda akan cepat lapar, letih lesu, badan menjadi kecut kerana kekurangan air dan mengalami pengecutan otot bukannnya kehilangan lemak

ambil pil pengurusan berat badan : zat yang diperlukan oleh badan akan disingkirkan oleh bahan kimia yang terdapat dalam pil, akibatnya badan akan kekurangan zat. Jisim otot akan mengecut akibat kekurangan zat, tetapi lemak degil akan tetap. Apibila pengguna berhenti makan pil, berat badan akan naik semula.

Makan makanan rendah kalori sahaja tetapi kurang nutrien: akan menyebabkan badan kurang tenaga untuk membakar lebihan kalori dalam badan. Bila balik kepada tabiat makan lama badan akan naik berganda-ganda (yo-yo).Macamana nak dapatkan produk dengan lebih murah?
Mesti daftar sebagai ahli untuk dapatkan diskaun. Mengikut peraturan, harga diskaun hanya dapat diberikan kepada sesiapa yang dah mendaftar sebagai ahli sahaja. Berapa banyak diskaun dan harga selepas diskaun? Ni hanya boleh diberitahu melalui email sahaja. So, sesiapa yang nak tau boleh email saya.


youtube testimoniNutritional Shake mix (fomula 1) 550g

Nutritional Shake mix (fomula 1) 550g
Nutrisi makanan kesihatan dan menguruskan badan.

Apakah Anda Ingin Sehat? Ingin Detoks dan membuang racun-racun dalam tubuh? Atau sekarang Anda kelebihan lemak jenuh penyebab penyakit anda? Gunakan Shake Formula 1 untuk pengganti makanan anda.

Sebagai formula dalam tubuh, SHAKE membuat anda merasa kenyang dan bertengai. SHAKE COKLAT, Apa kelebihan nutrisi SHAKE? SHAKE mengandung soy protein dari kedelai yang tidak mengandung purin....SHAKE sangat baik untuk penderita diabetes melitus (kencing manis) karena mengandung fructose yaitu sumber utama karbohidrat yang terbuat dari sari madu murni kualitas terbaik yang dikeringkan. Singkatnya, 70% keperluan tubuh akan vitamin dan mineral berasal dan sudah terkandung dalam SHAKE.

CATATAN PENTING TENTANG SHAKE: SHAKE BUKAN SUSU TETAPI NUTRISI. SHAKE ADALAH SUMBER PROTEIN NABATI DARI TUMBUH-TUMBUHAN.

CARA MENYAJIKAN SHAKE:

1. SHAKE harus dilarutkan dalam air dingin atau air biasa. SHAKE TIDAK BOLEH DICAMPUR DENGAN AIR PANAS ATAU HANGAT! Karena akan merusak kandungan proteinnya.2. SHAKE harus goncang dengan shaker Herbalife hingga larut dan tercampur. Boleh juga dengan menggunakan blender agar tercampur mejadi halus. Jangan sampai menggumpal3. Bisa dicampur dengan buah-buahan yang anda sukai.

RM 158.76

TEA MIX 50 G

TEA MIX 50 G
Nutrisi makanan kesihatan dan menguruskan badan.

Tea mix: lemon & Hibiscus

Apakah Anda malas berolah raga? Apakah Anda sulit menurunkan berat badan dan mempertahankannya?

Sering disebut ôAerobik Dalam Botolö, Thermo Tea berguna untuk:
Menimbulkan efek panas/thermogenesis dalam tubuh, lalu membakar kalori dan kelebihan lemak menjadi energi.
The ini fungsinya sangat erat dalam membakar asam lemak dalam pembuluh darah menjadi energi.
Tubuh menjadi segar, tidak loyo, dan bertenaga sepanjang hari.
Sangat baik untuk orang yang malas berolahraga. Tapi kalau Anda makan Herbalife disertai olahraga, hasil yang Anda capai 40% lebih cepat.
Membantu mengurangi kecanduan minum teh dan kopi.

RM 125.00
Pages: | 1 |