Skip Navigation

🍵 Triple-M 🍵 Mekaray

Biodata syarikat
Nama : MekaRay Ventures Sdn Bhd.
Apakah maksud nama syarikat? sinaran mekah yg bercahaya.

MANAGING DIRECTOR
Tuan norazuan osman
Umur 45 tahun
@Director sebuah syarikat supply ubatan di seluruh hospital di malaysia sehingga kini.
@Beliau mempunyai pengalaman dlm bidang network dan MLM selama 25tahun.
@Pakar analysis fastest growth in number of people

COD (CHIEF OPERATION DIRECTOR)
Puan Rosmaliza Miswan
Umur 36 tahun
@Berpengalaman dalam bidang network selama 6 tahun dan telah mencapai lebih drpd 2 juta hasil drpd industry networking shj.
@Mempunyai spa kecantikan
@Pakar menguruskan sebuah syarikat mlm drpd pengalaman beliau. Mampu memberikan lonjakan sales yang hebat dalam tempoh yang singkat. business strategy yang creative dan inovative.

MARKETING DIRECTOR
Pn jamaliah alias
Umur 54 tahun
@ Berpengalaman 25 tahun perbankan
@mempunyai pengalaman lebih daripada 30 tahun bersama industry MLM.
@Excellent motivator and public speaking
@MASTER IN TECHNIQUE CLOSING AND PROSPECTING

LOGISTIC DIRECTOR
En Ruslan Md Nor
Umur 55 tahun
@Mempunyai pengalaman perbankan selama 25 tahun
@Pengalaman MLM selama 30 tahun

PRODUCT AND DEVELOPMENT DIRECTOR
Ustz Dr wan nasyrudin
Umur 40 tahun
pensyarah bahagian pengkaji alquran dan hadith di ukm
@10 tahun mengkaji pemakanan sunnah dan rawatan islam berpandukan alquran dan hadith.
@mengeluarkn buku pemakanan dan perubatan islam.
@product Mr ventures di formulasikan oleh beliau sendiri.
@Beliau akan mengeluarkan lebih drpd 5 product dalam tempoh terdekat

Misi dan Visi syarikat
1. Menjadikan al quran dan hadith sebagai sumber maklumat dlm menemukan kaedah mengubatu pelbagai penyakit 2. Dakwah dalam perniagaan yang memberikan peluang perniagaan yg simple, practical dan achievable.
3. Membentuk usahawab yg berjaya dunia dan akhirat
4. Jihad mengubah senario permasalahan kesihatandan kewangan
5. Menyediakan platform bimbingan secara istiqamah sehingga berjaya.
SAT 8:26PM
=============================

Kelebihan produk2 MR Ventures :
1. Dihasilkan sendiri melalui formulasi penasihat produk dan peneraju MR Ust Dr Wan Nasyrudin.
2. Produk pertama di Msia yg menggabungkan bahan2 makanan sunnah utk produk kesihatan dan diet.
3. Rasa yg sgt sedap dan boleh diguna oleh semua golongan dari kanak2 6bln hingga warga emas.
4. Mempunyai pengiktirafan sijil Halal Jakim.
5. Dikeluarkan melalui proses disiplin IMP dan kepatuhan syariah.
6. Tidak dijual di pasaran luar hanya secara eksklusif kpd pengedar sah.
7. Pemakanan konsep Talbinah adalah yg diamalkan oleh Rasulullah SAW bagi memberi ketenangan pd dalaman spiritual.
8. Triple M mampu utk membantu serta mencegah hingga 200 masalah kesihatan.
9. Keberkesanan dan tindakbalas positif seawal 2 Hari pengambilan.
10. Produk2 yang akan menjamin permintaan belian ulangan dan kelebihan pd keuntungan bisnes.
11. Senang dipasarkan krn sebahagian besar adalah bahan2 makanan sunnah yg memang telah dekat di hati org Islam.
12. Di datangkan dlm 28 sachet cukup utk kegunaan sebulan.
13. SV 'ready to use' senang digunakan krn hanya koyak dan sedut tak perlu bancuh2 serta senang dibawa.
14. Selain dari sedap penuh khasiat, berkesan dan keuntungan bisnes kita juga dpt menyebarkan pemakanan sunnah dgn lebih meluas.
15. Di R&D, di keluar & di formulasikan oleh syarikat milik 100% Melayu Muslim.>br>
=================================

Kelebihan Plan Bonus MR Ventures 1. Pakej yg mampu milik dan yg tertinggi kurang dari Rm1,500. 2. 5 Bonus yg mampu di capai bukan mampu tengok shj. 3. Plan Pemasaran Patuh Syariah dan sistem adil kpd semua pengedar. 4. Sistem yg jelas tiada plan tersembunyi dan tiada yg mengelirukan. 5. Tiada unsur Shubahah dan ada 'akad' jual beli setiap bulan membolehkan keuntungan yg jelas spt tuntutan syariah. 6. Plan yg mampu memberikan kelajuan duplikasi yg menjamin bonus yg cepat. 7. Plan yg 'Realtime' dan keuntungan hari2. 8. Sistem yg boleh di access setiap masa 24jam bg membantu memantau rangkaian. 9. Perniagaan boleh dijalankan samada online atau offline. 10. Cut Off bonus yg sgt tinggi membolehkan keuntungan tinggi walau hanya keahlian pengguna Ruby. 11. Menjamin pendapatan pasif dan dpt mengelak dari pasaran tepu. 12. Senang difahami dan senang di terangkan pd prospek. 13. Sistem yg mesra pengedar/ahli. 14. Membuatkan pengedar tak boleh tidur sbb setiap pkl 12 malam akan mula dikira bonus harian.. hahahaha..

=======================================

( TESTIMONI )



En Razali bin Hudri (59)
Tanjung Karang, Selangor
Mula sakit kebas2 anggota badan sebelah kanan pada tahun 2010.

. Tahun 2011 kena mini stroke dan sejak tu mula ke hospital tg karang hingga ke hospital selayang.
. Mula Dr x tau ada ketumbuhan, 2 tahun ulang alik hospital selayang, Dr masih x dapat kesan penyakit.
. Hingga di hantar ke HKL baru Dr dapati ada ketumbuhan di saluran ke buah pinggangnya pd kedudukan atas buah pinggang dah besar telur itik.

. ‪#‎BermulaSegalaMasalah‬‬
Pada pagi 25.8.2014 menjalani pembedahan buang ketumbuhan dan separuh buah pinggangnya. .
Pembedahan mengambil masa 9 jam. Pembedahan tu berjaya mengeluarkan kelenjar tetapi berlaku tindakbalas luar
jangka sehari selepas pembedahan. Sejak itu abg disahkan stroke sebelah kanan.

. Dr hospital selayang dah sahkan abg stroke dan harapan tipis untuk sembuh. Status yg Dr beritahu ada 'No Hope..!'
. ‪#‎DoaDanIkhtiar‬‬
Tapi kuasa tuhan melebih kuasa manusia. Berbagai usaha telah dilakukan bagi membolehkan abg kembali bangun dan berjalan.

. Berbagai produk kesihatan dah dicuba sehingga lah saya membaca di fb ada pesakit stroke dah boleh berjalan setelah mengambil Triple M dan SV.

. Pada 18.11.2015 abg demam panas dan admit wad hospital tg karang selama 5 hari. Dr sahkan abg kena jangkitan kuman pada darah dan air kencingnya.

. Bila keluar dari wad saya cuba hubungi puan Azizah Shaharuddin bertanya produk Triple M, saya dan abg mula mengambil triple M pada 25.11.2015.

. ‪#‎Keajaiban‬‬
Pada 27.11.2015 Dr Hospital Tg Karang panggil dan mengatakan keputusan darah dan air kencingnya upset, kena buat semula dan jumpa dr pakar dari hospital sg buloh pada 30.11.2015.

. Alhamdulillah setelah beberapa hari abg minum Triple M, keputusan darah dan air kencingnya yg diambil awal pagi hari tu sungguh Dr x sangka. Dah tak ada kuman dan sel darah putih pun dah normal.

. Setelah di syorkan oleh Dr Sam yg berkunjung ke rumah pada 8.12.2015 untuk abg juga ambik SV. 2 hari ni abg sakit kepala yg teruk hingga abg tak nak minum. Setelah di pujuk bahawa ini hanya tindakbalas sementara, barulah abg minum balik.

. ‪#‎KeadaanSekarang‬‬
Untuk makluman sekarang abg dah boleh berjalan dengan lebih bertenaga dan dah boleh bawak kereta semula gear manual. Harini drive dari Tg Karang ke Ampang.

. Terima kasih sebab mengenalkan kami produk luar biasa ni. Kami sgt yakin dan akan teruskan mengambil minuman kesihatan Triple M dan Slimmie Viniga ni utk kesihatan yg lebih baik.

. Syukur ya Allah.
===================================================

( TESTIMONI 2 )



Sekejap betul 10 hari berlalu.. masih ingat kisah Nenek Miskiah dari Pantai Jeram. Segalanya dengan izin Allah wan dh mula menunjukkan tanda2 pemulihan yg sgt pantas dan sgt ketara.

. Perkembangan menakjubkan harini. Alhamdulillah harini wan dah boleh makan sendiri. Suara pun boleh tahan kuatnya. wan dh happy sgt dan dh selalu senyum.. bila dpt tahu sy nk dtg ziarah wan ketawa je.. suka la tu..

. Ok nenek nnti cu dtg ya lepas solat maghrib..

. Spt yg dijanjikan sy dan Ummi Mazz sampai ke rumah kak Zaharah Sarif.. wan tengah tengok tv.. ummi pun anbik kesempatan berborak dgn wan.. syukur suara wan dah jelas dan pktaan pun dah mula faham.

. Wan dah mula melangkah bertatih2 dgn tongkat kaki 4.. nk pergi air sendiri pun dh boleh dgn kerusi roda.. buang air dh tak mcm dulu kena masukkan ubat.. skrg senang je.. tk sampai 10 mnt dah siap mandi dulu kdg2 1 jam belum tentu lagi selesai..

. Jadi yg masih ada emak atau nenek yg hadapi masalah sama mcm wan cubalah minuman kesihatan ni.. mudah2an dpt beri manfaat dan membahagiakan mereka..

. Lagi seminggu sy akan melawat wan lagi.. mana tau wan dah bole ke pantai depan rumah.. sama2 kita doakan wan kembali sihat spt sedia kala.

perkongsian ilmu hari ni.
pemakanan sunnah vs kanser.
ramai pranita yg teruja dgn tips2 n resepi hidup sihat tanpa ubat.tq ustaz drWan Nasyrudin Wan Abdullah.
=========================================<

( TESTIMONI 2 )



BERITA BAIK YG SAKIT PINGGANG, TULANG, LUTUT & SENDI..!!

Pn. Ariati Muhammad ni jumpa sy dan Ummi Mazz pd 31/12 di Jusco Klang. Masa tu akak ni jalan terhenjut2 dan anak nya yg terpaksa bawak kereta. Sbb nk sgt tahu pasal produk terpaksa dtg menahan kesakitan.

Kesan operate patah tulang rawan pd 20/10 yg lepas masih sakit. Alhamdulillah dgn izin Allah slps sedut2 3 sachet #SlimmieViniga & 1 sachet #TripleM dah boleh dtg ke HQ #MRVentures pd 2/1 dgn tak sakit lagi. Cara jalan pun dah lancar. Syukur.

Salam Ukhuwah. ☆DS 'SIHAT, BAHAGIA & MEMBAHAGIAKAN'


🍵 Triple-M 🍵

🍵 Triple-M 🍵
🍵 Triple-M 🍵 Mekaray

Harga RM198 + GST 6% += RM210.00
Kini TIADA LAGI "stressss"
🍵 Triple-M 🍵

"Meka Miracle Meal"
Makanan Kesihatan yg menggabungkan 3 Makanan Sunnah sebagai bahan UTAMA
👉🏻TALBINAH "Barley"
👉🏻Madu
👉🏻LABAN "Yogurt"

Antara Khasiatnya:
✅ Merawat STRESS dan tekanan perasaan
✅Mengurangkan sebahagian kesedihan
✅ Merawat masalah dalam perut
✅ Mengawal tekanan darah tinggi dan kadar gula dalam darah
✅Membekalkan tenaga kepada badan
✅ Sarapan pagi yang berkhasiat
✅ Boleh dijadikan minum petang dan makan malam
✅ Sebagai makanan tambahan bayi

RM 210.00

SLIMMIE VINIGA

SLIMMIE VINIGA
🍵 Triple-M 🍵 Mekaray

Harga asal RM198 GST 6% harga RM210.
ADA 28 paket.

Yang gemuk jadi kurus ...yang buncit jadi kempis..
Tak boleh tahan ni kawan2 asyik sindir 2 jer……jeles jer tengok body kawan2 mantap , slimHai bila ler nak kurus ni….Cik abg pulak kata dah gemuk TANSION WEIII !!!.....
BORING DAH CUBA MACAM2 BUANG KAREN JER
YESSS PRODOK TERHAGAT DI MALAYSIA SLIMMIE VINIGA KELUARAN TERBARU
KAEDAH KURUS PALING MUDAH TAK PERLU MENAHAN LAPAR…..BANCUH DAN MINUM

RM 210.00
Pages: | 1 |