Skip Navigation

Lain-lain produk

AURA MONTOK OIL

AURA MONTOK OIL
Lain-lain produk

BOTOL BARU 20ML
ADA KELULUSAN KKM
INGINKAN DADA YANG BESAR DAN BULAT TAK PERLU MAKAN UBAT SAPU JER

NENEN NAIK TERIK MEMBULAT SEHINGGA NAMPAK URAT2 !! TAK PAYAH MAKAN CUMA SAPU SAHAJA !! IBU MENGANDUNG BOLEH GUNA !!
❤❤ Mengembangkan!! menerikkan!! membesarkan tetek!! biase customer rase perubahan saiz lepas 5 6x sapu!!❤❤ Ibu menyusu boleh guna takde masalah !!
❤❤ Tambah saiz zakar jadi lebih panjang & besar !!
❤❤ Zakar lebih padu !! lebih padat & timbul urat2 !!
❤❤ Lebih bertahan lame bila bersama isteri !!
📞📞 UTK YG BETOL2 SERIUS NAK TAHU TERUS SMS @ WASUP 0172441514

RM 55.00 RM 70.00

Hot Belt Power

Hot Belt Power
Lain-lain produk

Hot Belt Power adalah Produk Terbaru dari Hot Shapers, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam.

RM 39.00 RM 59.00

Golden Collagen Crystal Lip Mask

 Golden Collagen Crystal Lip Mask
Lain-lain produk

Golden Collagen Crystal Lip Mask berfungsi untuk melembabkan, menghaluskan, melembutkan, mengangkat sel2 kulit mati, mengembalikan elastisitas bibir dan mencerahkan warna bibir

RM 1.00

Collagen Crystal Eye mask

Collagen Crystal Eye mask
Lain-lain produk

fungsi:Menghapuskan lingkaran gelap dan garis-garis halus - 100% Kolagen dan minerials lain yang hadir dalam topeng mata, sel kelajuan-up & peremajaan kolagen.Ini meningkatkan keanjalan dalam kontur mata manakala mengurangkan beg mata dan masalah seperti cincin gelap & garis-garis halus.
Untuk pengukuhan dan berkilau kontur mata
Melegakan mata Keletihan
Melembapkan kontur mata

RM 1.00

Wakilala Underarm Whitening Cover Cream

 Wakilala Underarm Whitening Cover Cream
Lain-lain produk

Wakilala Cover Cream ini BERFUNGSI:
- Menghilangkan kesan kasar kulit
- Menghilangkan lebam kehitaman,
- Memulihkan liang roma yang nampak berlubang-lubang
- Menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak
- Mampu menyerap sekresi minyak berlebih, sehingga mengelakkan ketiak berpeluh;
- Menghilangkan pori-pori hitam & memutihkannya pada masa yang sama
- Memberikan aroma lavender ringan yang menyegarkan
- Boleh juga digunakan pada bahagian kelipat badan lain yang mudah gelap

RM 15.00

Golden Collagen Crystal Eye Mask

 Golden Collagen Crystal Eye Mask
Lain-lain produk

1. Mengurangi lingkaran hitam di bawah mata, sekali pakai sudah terlihat hasilnya.
2. Mengurangi kantong mata.
3. Melembabkan kulit sekitar mata.
4. Anti-wrinkle dan mengurangi keriput halus di mata
5. Mengencangkan kulit sekitar mata

RM 1.00

Huang's Elite Pants

Huang's Elite Pants
Lain-lain produk

CODE NO: Huang's Elite Pants

Product description:

-Non tearing, non rupture, no loose threading, non itch.-Extremely flexible wear made out of one of its kind hybrids materials for ultra smooth and maximum comfort.

-Excellent outdoor and indoor wear in Summer and Autumn.

RM 16.00 RM 19.00

CLOBETAMIL G

 CLOBETAMIL G
Lain-lain produk

CLOBETAMIL G
KHAS UNTUK JERAGAT DEGIL
SEPANJANG TEMPOH RAWATAN TIDAK DIGALAK KAN PAKAI BEDAK

1 SET COMBO mengandungi:
-Sabun
-Krim muka
-1 tiub krim pencerah

Masalah jeragat membuat anda rasa bosan dan nak marah??! Adakah anda mengalami situasi dibawah?
❤Tompok hitam jelas dipipi, hidung dan dahi dan terpaksa pakai bedak tebal-tebal untuk tutup jeragat anda?
❤Muka bertampung-tampung dan tak sekata.
❤Anda kena pakai tudung macam bumbung khemah untuk cover jeragat yang makin hitam.
❤Rasa tak confident untuk bercakap dengan orang lain.
❤Rasa tak selesa dan terpaksa menunduk bila jumpa orang. Dah cuba macam-macam namun jeragat makin gelap dan jelas kelihatan. Kini anda sudah berputus asa dan membiarkan sahaja jeragat makin hitam dan bertapak di muka anda?Jangan begitu sebab kami dah jumpa jalan untuk menyelesaikan semua masalah jeragat diwajah kita.Oleh itu kami syorkan anda menggunakan
SET COMBO CLOBETAMIL G KRIM ANTI JERAGAT 3IN1
Berkesan untuk merawat masalah:
*Jeragat
*Jerawat berlubang
*Jerawat
*Menjadikan kulit lebih lembut & cerah

RM 25.00

Japan Sauna Shape-Up Thigh Slimming Belt 1PAIR

Japan Sauna Shape-Up Thigh Slimming Belt 1PAIR
Lain-lain produk

Ukuran Sauna Wrap Tigh : 10 x 230 cm, 2 keping Sauna Wrap yang terbuat dari PVC ringan yang sudah diproses secara khusus agar menghasilkan efek panas seperti sauna. Cara pakai : 1. Lilit sauna wrap dengan rapat melingkari bagian tubuh yang akan dikecilkan. ( Dirapatkan supaya tidak ada udara yang masuk ke dalam dan membuat lebih mudah untuk berkeringat ). 2. Pakai selama 30 minit. Sekali pakai maximal 1jam. 3. Biarkan panas sauna-nya sampai berkeringat. 4. Setelah selesai, lepas perlahan. 5. Bisa bilas sauna wrap dengan air (jangan air hangat), lalu angin-anginkan supaya kering. Cara kerja: - menghilangkan lemak melalui keringat - lilit dengan sangat rapat, jadi tidak ada udara luar yang masuk. Hasilnya pasti berkeringat dan itu tanda kalori sudah terbakar. - kalau tidak merasakan panasnya, jangan panik! yang penting dililit dengan rapat, supaya tetap berkeringat!

RM 6.00

Japan Sauna Shape-Up Waist Slimming Belt

Japan Sauna Shape-Up Waist Slimming Belt
Lain-lain produk

Sekarang anda tidak perlu lagi ke pusat pelangsingan untuk mendapat bentuk badan yang ideal. Lakukan sendiri di rumah dengan Shape Up PVC Wrap! Ia juga dikenali sebagai Bengkung Moden. Anda hanya perlu balutkan bahagian badan yang anda ingin kuruskan dengan Shape Up PVC Wrap selama 1/2 jam! Shape Up PVC Wrap akan memastikan losyen pelangsingan anda menyerap dengan lebih efektif dan cepat serta pembakaran lemak lebih maksimum! Lakukan sendiri di rumah dan anda akan terkejut dengan hasilnya. Shape Up PVC Wrap juga sesuai sebagai alas untuk pemakaian bengkung bagi wanita di dalam pantang

RM 6.00

Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit

Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit
Lain-lain produk

FREE POS
Arang buluh tahap berlian membebaskan kukuh dan inframerah jauh dan mempercepatkan aliran darah. Menguruskan badan akan disimpan tahan lama. Semulajadi gentian arang buluh asas pakaian dalam ajaib prinsip-prinsip kejuruteraan manusia dan mengguna pakai perlindungan alam sekitar antarabangsa yang unik fabrik asli buluh antibakteria. Pengenalan peralatan canggih menyusuri jahitan kain lessly.<

RM 30.00 RM 50.00

Relian Mascara 2in1 Transplanting Gel+Fiber

Relian Mascara 2in1 Transplanting Gel+Fiber
Lain-lain produk

Relian Mascara 100% Fake Eyelashes Effects!!
Memanjangkan Bulu Mata Sehingga 350% Volume Asal.
Best Seller di Kebanyakan Negara Asia Terutama di Jepun & Taiwan

RM 18.00 RM 28.00

TATI SKINCARE (ORI)

TATI SKINCARE  (ORI)
Lain-lain produk

TATI SKINCARE 5in1....KKM approved!Tanpa Pengelupasan...
brMerawat masalah KULIT KUSAM,KASAR,JERAWAT dan JERAGAT seawal 3-7 hari...

Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C. Wajah kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.

APA ITU ALPHA ARBUTIN YANG MENJADI FENOMENA KINI ?

Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.

RM 54.00 RM 80.00

Shiseido Black Mineral Mud Mask

 Shiseido Black Mineral Mud Mask
Lain-lain produk

❤ Menghilangkan bintik hitam dan whiteheads
❤ Membantu untuk mengurangkan liang dan mengurangkan masalah jerawat
❤ Ketatkan kulit

RM 1.00

BENGKUNG MODEN 3 IN 1 MEMBENTUK TUBUH YG MENAWAN

BENGKUNG MODEN 3 IN 1 MEMBENTUK TUBUH YG MENAWAN
Lain-lain produk

BENGKUNG MODEN 3 IN 1
POSTPARTUM SUPPORT UNTUK MEMBENTUK TUBUH YANG MENAWAN!!

Bengkung moden ini direka khas dalam 3 pecahan, mengikut kesesuai pemakaian kepada ibu-ibu dalam pantang mahupun untuk mereka yang mempunyai masalah perut buncit, bengkung ini dpt membantu menyembunyikan lemak yang berlebihan terutama di bahagian perut.

Pemakaian bengkung secara konsisten mampu membantu ibu-ibu yang bersalin secara normal atau cesarean mengekalkan bentuk tubuh asal

. selain daripada itu bengkung juga boleh dijadikan sokongan kepada perut agar mampu berdiri dengan lurus dan memudahkan pergerakan harian.

bengkung moden ini turut diselarikan dengan velcro strap untuk membolehkan ibu-ibu melekatkatkan di mana-mana bahagian luar mengikut keselesaan tubuh.

1 SET MENGANDUNGI 3 PC BENGKUNG UTK PERUT DAN PINGGUL
Sesuai untuk :-
1) Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan.
2) Mengempiskan Perut Buncit
3) Pinggul besar/punggung besar
4) Mengecilkan peha besar.
5) Selulit di perut, peha, punggung.
6) Merampingkan Pinggang />sesuai untuk yang ingin mengembalikan badan ke bentuk badan asal.

RM 35.00 RM 60.00

Shiseido Naturgo Black Sea Mud Mask

Shiseido Naturgo Black Sea Mud Mask
Lain-lain produk

❤ Sesuai untuk kulit sensitif
❤ liang Mengurangkan
❤ Menyingkirkan kulit mati dan meninggalkan kulit yang sangat licin dan segar
❤ minyak Kawalan dan rembesan sebum. Sesuai untuk berminyak - kulit kombinasi

RM 1.00

Shiseido Whitening Mud Mask

Shiseido Whitening Mud Mask
Lain-lain produk

❤ Kesan Pemutihan
❤ Mengurangkan Kedutan, Talian Halus, Pigmentasi
❤ Mengetatkan liang terbuka
❤ Mengangkat & Firming Kesan
❤ Aids dalam proses pembaharuan kulit
❤ Lengkap dengan toner anda sendiri
❤ Gunakan dua kali seminggu

RM 1.00

New Version Japan Munafi

 New Version Japan Munafi
Lain-lain produk

CODE NO: New Version Japan Munafie
10pcs = Mixed Colour
Colour: Black, Grey, Cream, Pink, Red
Free Size

-New Japanese Technology Super Slimming Panties
-Have your perfect body like the Japanese Girls on street now!
-Super Stretchable ✨
-Comfortable & Affordable

RM 85.00 RM 95.00

Sport Pants

 Sport Pants
Lain-lain produk

CODE NO: Sport Pants
Colour: Black, Grey, Maroon
Free Size
Professional Sport Long Pants very to fit for men & women, it Keep the skin comfortable and sweat to escape DRI-FIT material is used.
(better for Gym, Dance, Jogging, Yoga & act.

RM 19.00 RM 25.00

Butterfly Lace Corset

Butterfly Lace Corset
Lain-lain produk

CODE NO: Butterfly Lace Corset
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Product Description:
-Plus size design
-Golden butterfly pattern
-Lace trim
-Front hook and eye closure
-Women’s intimate companion

{SPECIFICATIONS}
Type: Corset
Color: Black
Fabric: Nylon, lace
Strap: Yes
Neckline: Plunging neckline
Thickness: Thin

RM 150.00

HIGH BEAM BENEFIT

HIGH BEAM BENEFIT
Lain-lain produk

HIGH BEAM BENEFIT MAMPU MENYERLAHKAN KECANTIKAN DI WAJAH ANDA DENGAN HANYA SEDIKIT SAPUAN..Kelebihan High Beam:-memberi kesan glowing pada wajah secara natural-digunakan sebagai highlight utk mencantikkan makeup lagi-sapuan pada tulang pipi, dahi, batang hidung, dan dagu-menaikkan tulang pipi anda-mencantikkan kening yang dibentuk

RM 15.00 RM 25.00

MAGNETIC THERAPY LACE CORSET

MAGNETIC THERAPY LACE CORSET
Body shape Magnetic Therapy Lace Corset | Lain-lain produk

MAGNETIC THERAPY LACE CORSET
FREE POS
Magnetic Therapy Lace Corset Colour : Crystal Blue

✔ sendat jadi longgar!
✔Spare tyre hilang!
✔ Badan menajadi lebih mantap
✔ Tidak berlipat dan tidak bergulung
✔High Quality Fabric..Stretchable
✔Sangat selesa dipakai 8-12 jam sehari..24 jam sehari pun boleh

MENARIK NYE COSERT INI ☟
✔ HARGA MAMPU MILIKI
✔ KAIN NYE TAK PANAS
✔ BODY AKAN RASA MENCEMKAM DAN MAMTAP
✔ SENANG NAK KE TANDAS SEBAB ADA LUBANG DI BAWAH
✔ BADAN ANDA KELIHATAN CANTIK DAN MENARIK

RM 85.00 RM 150.00

Power Factor Save

Power Factor Save
Lain-lain produk

CODE NO: Power Factor Saver
Features:
-Stabilizes the voltage supply.
-Improves efficiency of appliance.
-Prevents electrical overheating.
-Prolongs the life of electrical devices.
-Saves your money right out of the box.
-This device is not designed for heavy duty load or monthly consumption higher than 28000kwh.
-Save up to 30% Of Electrical Consumption.
-Plug the electricity-saved box into any socket at home. Simple operation, no need maintenance, no need pay attention.-Suitable for: houses, condominiums, apartments, shop lots, restaurants, offices, small factories, etc... RM 45.00

Wakilala cover cream (pemutih ketiak)

Wakilala cover cream (pemutih ketiak)
Lain-lain produk

Wakilala cover cream
Pemutih ketiak RM20.00......pos laju rm6 sbh/swk RM10

Anda berasa runsing, malu, tidak selesa ketiak anda yang gelap, hitam, kasar…??Kini anda tidak perlu risau lagi…Selesaikan masalah anda dengan produk terkenal wakilala cover cream dari jepun ini.

Wakilala Cover Cream ini BERFUNGSI:
- Menghilangkan kesan kasar kulit
- Menghilangkan lebam kehitaman,
- Memulihkan liang roma yang nampak berlubang-lubang
- Menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak
- Mampu menyerap sekresi minyak berlebih, sehingga mengelakkan ketiak berpeluh
- Menghilangkan pori-pori hitam & memutihkannya pada masa yang sama
- Memberikan aroma lavender ringan yang menyegarkan
- Boleh juga digunakan pada bahagian kelipat badan lain yang mudah gelap

Cara PENGGUNAAN:Pastikan bahawa ketiak anda kering sebelum anda menggunakan krim Wakilala :
1. Sila cuci ketiak anda.
2. Guna produk ini dalam dengan sedikit air suam dan urut dengan lembut.
3. Anda boleh melihat hasil dalam masa 1 hingga 2 minggu
Disarankan untuk kegunaan harian

Sms/whatsApp 0132550879

RM 15.00 RM 20.00

slice omatic

slice omatic
Lain-lain produk

The Slice O Matic Amazing Slicer Whether you are into cooking or living with someone who is into cooking, then your kitchen tools must be topnotch. They should also be quick and efficient like Slice-O-Matic, a portable food machine that slices and dices a variety of ingredients in seconds. The Slice-O-Matic is supposed to cut food preparation time in half while providing uniform and even slices for your fruits and vegetables. Besides its reported convenience, the Slice-O-Matic is also a safer option than knives because no blades are exposed. The features of SliceOMatic consist of its easy-glide handle for convenient slicing, thickness selection dial and mess-free catch container. It also comes with kinds of blades to cater various food preparation needs, including a special blade for julienne cuts.

RM 39.00

ISME RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE-PEMUTIH GIGI

ISME RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE-PEMUTIH GIGI
Lain-lain produk

ISME RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE-PEMUTIH GIGI

Anda malu sebab gigi kuning, nafas berbau, suka minum kopi dan tea menyebabkan gigi menjadi kuning kini sudah ada jalan penyelesaiannya. Kami memperkenalkan pemutih gigi "Isme Rasyan Herbal clove Toothpaste"- Ubat gigi herba dari bunga cengkih. Ia menggunakan dari bahan semulajadi iaitu ekstrak bunga cengkih yang berfungsi untuk:

* Menghalang plak gigi
* mengurangkan plak hitam.
* Membantu Memutihkan gigi

RM 10.00 RM 15.00

Pure White Snail Soap 50g

Pure White Snail Soap 50g
Lain-lain produk

Pure White Snail Soap + Mengurangkan Spot Gelap & Sabun Pembaikan Kulit

SNAIL SOAP
Sabun ini dirumus dengan ekstrak semulajadi untuk menyelesaikan masalah kulit dalam semua aspek.
* Dirumus untuk menyelesaikan masalah kulit dan untuk mereka yang ingin mempunyai kulit yang sihat.
* Diperbuat daripada ekstrak semulajadi.
* Memastikan kulit licin dan lembut.
* Memudarkan jerawat bintik-bintik hitam.
* Kulit Cerah & Kukuh.
* Kawalan Minyak di muka.
* Sesuai untuk semua peringkat umur.
* Tiada bahan berbahaya.
* Selamat dan lembut walaupun untuk kulit sensitif

FUNGSI :
- MENANGANI MASALAH JERAWAT, KULIT KERING, KULIT KUSAM

- MENANGANI JERAGAT DAN PARUT DEGIL

Cara Pengunaan :
Pelunturan sabun pada muka dan badan.
Biarkan selama 2-3 minit kemudian basuh ia.

RM 15.00 RM 20.00

24K GOLD MASK L-GLUTATHIONE🌸

24K GOLD MASK L-GLUTATHIONE🌸
Lain-lain produk

24K GOLD MASK L-GLUTATHIONE🌸
Fungsi :
Mencerahkan wajah
Mengecilkan pori pori
Mengurangkan Black/whiteheads
Menghilangkan jerawat/jeragat
Menyerap minyak berlebihan pada kulit wajah
Mengurangkan tona kulit tidak sekata
Mengurangkan dark spots/kedutan halus

RM 18.00 RM 30.00

BLACK HAIR SHAMPOO (NEW)

BLACK HAIR SHAMPOO (NEW)
Lain-lain produk

BLACK HAIR SHAMPOO
200ML + 200ML
Tiga kelebihan untuk mencuci hitam untuk Blackberbanding dengan darkeners tradisional.

Penjimatan masa:
Permohonan adalah mudah, hanya proses biasa mencuci rambut dengan syampu, yang hanya mengambil masa 5 hingga 10 minit bagi anda untuk menjadi muda dan kelihatan bertenagamenjimatkan
berbanding dengan beratus-ratus yuan dibelanjakan untuk gelap di salun rambut, kos untuk mencuci hitam adalah lebih daripada sepuluh kali lebih murah.mudah
kualiti kimia untuk mencuci syampu hitam adalah lebih ringan daripada darkeners tradisional, dan adalah satu, tidak beracun dan produk teknologi tinggi tidak berbahaya ringan herba yang mendapat rambut anda hitam dengan membasuh.
Khas disediakan untuk rawatan rambut putih, rambut kuning dan rambut rosak, rambut bercabang,kering, rambut sukar di kawal, kelabu dan rambut putih, rambut kasar.rambut hitam dengan penampilan muda tanpa minyak panas, pewarna dan pencemaran pada rambut.

RM 35.00

HOT CHILI (250ML)

HOT CHILI (250ML)
Lain-lain produk

CODE NO: HOT CHILI (250ML)
The good & the best selling
- Sliming product from Taiwan
- Recommended by Taiwan Variety Show
- Helps to break down excess fats, stimulates the blood and lymph circulation and accelerates the metabolism, help get rid of fats faster
- Apply to areas with fats, cellulite e.g. arms, waist, lower abdomen, buttocks, thigh
- Massage in an upwards direction
- Note: You will feel a heating sensation 15 minutes after applying
- Do not use too many times and different people may experience varying degrees of heat due to skin type
- If you feel it's too hot for you to bear, use a cooling agent like aloe gel to cool your skin
- Ingredients: Natural red pepper oil, natural beeswax, natural ginger extract, seaweed essence, tea, EDTA
- Specification: 250ml

RM 15.00
Pages: | 1 | 2 |